WE HELPEN
U GRAAG
BIJ DE CREATIE
VAN EEN WARM NEST

In samenwerking met een aantal partners bieden we u de mogelijkheid om van aanvullende diensten en services gebruik te maken.

 • slide
 • slide

HOUSING HEROES

MAAKT VAN EEN HUIS EEN THUIS IN JARDIN MONET
Het creëren van een warm nest, persoonlijk en met volledige ontzorging. Housing Heroes biedt u begeleiding op maat en één aanspreekpunt in het afbouwen en inrichten van uw nieuwe huis. Via een persoonlijk interieurontwerp en de volledige verzorging van de afbouw en inrichting, krijgt u een woning die woonklaar is, geheel op maat is afgewerkt en volledig afgestemd en ingericht is op uw persoonlijke smaak en voorkeur.

De voordelen zijn:

 • Lage kosten door projectmatige en directe inkoop.
 • Via een persoonlijke offerte vroegtijdig inzicht in wat hypothecair te financieren is.
 • Een professioneel en persoonlijk ingerichte woning. 
 • Sneller uw woning betrekken door projectmatige voorbereiding en uitvoering.
 • Geen afstemming, planning en coördinatie van de afbouwpartijen via een eigen bouwbegeleider.
   

DE KRACHT VAN LOKAAL
Housing Heroes werkt met A-merk leveranciers en landelijk opererende partners, maar zoekt daarnaast ook naar de kracht uit het lokale netwerk. Speciaal voor Jardin Monet hebben wij voor u sterke lokale partners geselecteerd. Zo kunt u, met korting en via private shopping, het meubilair en verlichting uit uw persoonlijke interieurontwerp aanschaffen bij Berden Mode, wonen en meer, Goossens Wonen en Slapen en Masterlight in Panningen. Voor de vloerafwerking hebben we een samenwerking met één van de beste parketteurs uit de regio: Bloemenparket in Kerkrade.

ZIJ GINGEN U VOOR
‘Bij het aankopen van een woning dat nog gebouwd moet worden is de inrichting echt een moeilijke kwestie. De ideeën die door Housing Heroes zijn aangedragen gaven een geweldig beeld dat straalde van compleetheid. Aan alle facetten is gedacht van meubels tot aan raamdecoratie tot aan verlichting. Housing Heroes is het meer dan waard een partner te zijn in elke ruimte van je woning. Een vakkundig advies met een visie dat is gebaseerd op je eigen gekozen moodboard! Wij zijn er zeer blij mee!’

Frank en Priscilla, Slotjesmidden 5C

 

HOUSING HEROES

RABOBANK EN MORDANG GORISSEN HELPEN BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in Jardin Monet te Maastricht? De adviseurs van Rabobank en Mordang Gorissen Financieel Advies kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

JOUW DROOMWONING IN MAASTRICHT FINANCIEREN
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Maastricht? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank en Mordang Gorissen Financieel Advies kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Tevens zijn zij nauw betrokken bij het project Jardin Monet. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Maastricht. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Jardin Monet? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

FINANCIËLE CHECK:
DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING IN MAASTRICHT
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Meike Kerkers (06 15 88 56 31) of Dennis Schrooten (06 22 69 35 36) financieel adviseurs bij Rabobank of bel Mordang Gorissen via 043-30 30 000. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

 

Vraag je financiële check aan

NUVA KEUKENS

Nuva Keukens is een familiebedrijf met al ruim 45 jaar ervaring. De huidige algemeen directeur heeft op zijn achttiende de zaak van zijn vader overgenomen. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak is inmiddels uitgegroeid tot een echte keukenspecialist met veel ervaring en vijf vestigingen in Brabant en Limburg. 
 
Een keuken gebruiken doe je elke dag, maar een keuken kopen (gelukkig) niet. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan dan ook best lastig zijn. Onze adviseurs helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een keuken die bij je past. Nu en in de toekomst. Bovendien biedt een projectkeuken van Nuva Keukens vele voordelen:

 • Ruime keuze aan kleuren, materialen en stijlen
 • Advies op maat, met alle (technische) gegevens van de keukenruimte
 • We houden nauw contact met de aannemer gedurende het gehele traject
 • Wij leveren de technische tekeningen aan en voeren tussentijdse controles uit op de bouw in verband met de maatvoering en het leidingwerk
 • Aanpassingsmogelijkheden, ook na aankoop van de keuken
 • Levering, montage en service daarna door echte vakmensen 

 
Kortom, we ontzorgen je helemaal. Voor je het weet sta je te koken in je nieuwe keuken! Plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor je bezoek aan onze showroom in Heerlen. 
 
Graag tot ziens!


Nuva Keukens Heerlen

WIJEN TEGELS

WELKOM BIJ WIJEN TEGELHANDEL EN TEGELZETTERS IN NEDERWEERT
Zoekt u tegels voor uw nieuw te bouwen of te renoveren huis, Wijen helpt u graag verder. In ons showroomgesprek streven wij naar een goed advies, goede service en uiteindelijk een goed resultaat. Van standaard tegels tot maatwerk, met daarin veel keuze in soorten, kleuren en afmetingen, wij denken graag met u mee. Als leverancier van het tegelwerk voor uw aannemer of nieuwbouwproject, wordt u door ons uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom en plannen dan een afspraak. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vertellen u alle ins & outs van de tegels.

Doorgaans gaan wij via de aannemers uit van een standaard pakket. Dit bestaat uit meerdere kleuren wand- & vloertegels. Zou er in het standaard pakket niet iets tussen zitten wat u mooi vindt, hebben we een modern ingerichte showroom waar we kunnen uitwijken naar iets wat u wel mooi vindt. We gaan samen met de tekeningen om tafel en bekijken wat de mogelijkheden zijn om er helemaal uw badkamer of toilet van te maken.

Zodra we samen het tegelwerk volledig hebben afgestemd, krijgt u van ons een meer/minderwerk offerte toegestuurd. Deze offerte krijgt u rechtstreeks van ons toegestuurd, zo blijven de lijnen kort. Indien er iets moet worden aangepast, kan dit relatief snel gedaan worden en hoeft u niet lang te wachten op een gewijzigde offerte.

Projectmatig maar ook als particulier kunt u terecht bij Wijen. Tegels, slabs, parket en laminaat kunnen wij veelal rechtstreeks uit onze eigen voorraad leveren. Hiermee kunnen we lange levertijden voorkomen. Indien u zelf geen tegelzetter voor handen heeft, kunnen wij ook voorzien in het totale pakket. We hebben meer dan 30 tegelzetters in dienst die gespecialiseerd zijn in tegelwerk voor zowel binnen als buiten. Voor het leveren en aanbrengen van tegels voor uw toilet, badkamer, woonkamer of buiten terras en alles wat daarmee te maken heeft, kan Wijen hierin van begin tot einde voorzien. Kortom, bent u op zoek naar tegels wij zien u graag een keer in onze showroom in Nederweert verschijnen. Graag tot ziens!


WIJEN TEGELS

SCHONKEREN

MAAK VAN UW DROOMBADKAMER EEN WERKELIJKHEID

Schonkeren B.V. heet u graag welkom in onze showroom. Wanneer uw badkamer aan vernieuwing toe is of wanneer u een nieuwe woning gaat bouwen, zult u zich afvragen wat dit voor u in zal gaan houden. Het spreekt voor zich dat uw gezinssituatie en levensfase een belangrijke rol spelen bij de inrichting van uw nieuwe badkamer. Kijk daarbij verder dan de dag van vandaag, een badkamer moet tenslotte jarenlang mee gaan.

Via onze website www.schonkerenbv.nl/showroom kunt u aan de hand van de sfeerbeelden alvast ideeën opdoen en kijken welke stijl het beste bij u past. Strak, tijdloos of klassiek, alles is mogelijk. Onze showroomadviseurs zullen vervolgens samen met uw input aan de slag gaan met de mogelijkheden van u badkamer binnen het project met behulp van een 3-D tekenprogramma om al uw wensen te visualiseren. Hierdoor krijgt u een goed en realistisch beeld van hoe uw badkamer eruit gaat zien.

In onze showroom vind u badkameropstellingen met sanitair van topmerken. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan sanitair vervaardigd uit verschillende grondstoffen, badkamermeubelen, kranen, douchedeuren, accessoires en designradiatoren. Kortom alles wat u voor uw nieuwe badkamer nodig heeft.

Hiernaast beschikt Schonkeren B.V. ook over het eigen huismerk Optima & Toplabel producten. Wij kunnen u hierdoor een complete selectie van verschillende sanitair artikelen aanbieden waarmee uw badkamer kan worden ingericht. Met deze producten verzekert u zich van een optimale kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze adviseurs staan te popelen om u van dienst te kunnen zijn in onze showroom in Weert. Houdt er a.u.b. wel rekening mee dat wij uitsluitend op afspraak werken.


SCHONKEREN BV

U HEEFT
INTERESSE?

 

INTERESSE


De verkoop van 51 appartementen en luxe penthouses is gestart. Heeft u interesse in één van de woningen?
Bekijk alle informatie op deze site en maak een afspraak met een van onze makelaars voor meer informatie.
 

RENDEZ-VOUS MET DE MAKELAARS

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Jardin Monet. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van de bouw en alles wat er daaromheen gebeurt.

Vereist
Vereist
Vereist

IK GA AKKOORD
MET DE PRIVACY­VOORWAARDEN.